[시맘키친] 부드럽고 윤기 좌르르 흐르는 닭다리살, 한 입에 반할 맛이에요. 마음이 차분해지는 바하의 골드베르그 변주곡이 영상과 잘 어울리네요. 닭다리에 칼집 낼 때 칼보다 가위를 쓰면 더 편해요. 전분 가루 옷 입혀 기름 약간 두른 팬에 껍질을 아래로 향해 구우면 껍질에서 기름이 나와 바삭하게 구워져요. 마늘도 함께 굽고 마늘쫑은 장식용으로 구워 올렸어요. 양념이 간단하지만 고급스러운 맛이에요.
The tender and shiny chicken leg meat is a taste that you will fall in love with in one bite. Bach's Goldberg Variations, which calms the mind, goes well with the video. It is more convenient to use scissors than a knife to cut the chicken leg. If you coat the skin with starch powder and fry it in a pan with a little oil, more oils come out from the skin and the skin becomes crispy. I also grilled garlic and roasted garlic stems for garnish. The seasoning is simple, but the taste is luxurious.