[시맘키친] 무와 굴이 만나니 기막힌 반찬이 나왔어요. 무에 스며든 굴의 향이 일품이에요. 필러로 벗긴 무의 아삭한 식감도 좋구요. 당근과 대파를 넣으니 색갈이 너무 이뻐요. 덮밥이나 비빔밥으로 먹어도 맛있어요. 천연 소화제인 무와 면역력을 높이는 영양소가 풍부한 굴로 만든 무나물 굴 볶음으로 건강하세요.
When radish and oyster met, a wonderful side dish has come. The smell of the oysters soaked into the radish is excellent. The crispy texture of the radish peeled with a filler is also good. The color is so pretty when I add carrots and green onions. It is so delicious as ‘deopbap’ or ‘bibimbap’. Be healthy with stir-fried radish oysters made with radish, a natural digestive agent, and oysters rich in nutrients that enhance immunity.